Activiteiten


Toneel Op Stelten helpt voor en achter de schermen bij het organiseren en uitvoeren van diverse activiteiten in Almelo.


HALLOWEEN IN ALMELO
Lekker griezelen tijdens koopavond in Almelo. Sinds 2012 staat het centrum eind oktober volledig in het teken van Halloween. Tijdens de koopavond op donderdag het meest dicht bij Halloween, is er een heus griezelfeest. Vele activiteiten zijn georganiseerd voor jong en oud. Wat je kan verwachten? Een spookhouse, griezelschool, fotograaf Macabre, griezelkeuken, suikerspinnen, een waarzegster, gondeliers over de Aa en trick or treat. Het evenement wordt jaarlijks groter en groter en is zeker het bezoeken waard! Kijk eens op www.centrumalmeloaktief.nl voor meer informatie.


SINT MAAKT THEATER

Eens per jaar geeft Nederland zich massaal over aan een volksfeest met Sinterklaas die met zijn Zwarte Pieten per stoomboot vanuit Spanje komt. Talrijk zijn de verhalen over de goedheiligman. Toneel Op Stelten helpt Sinterklaas en zijn pieten graag! Al meer dan 25 jaar draagt "SINT maakt theater" bij aan de traditie van het Sint Nicolaasfeest in Almelo en omstreken. Voor bezoek aan huis, vereniging, bedrijf en openbare optochten/optredens: wij helpen u graag. We hanteren daarvoor eerlijke en redelijke prijzen voor een hoge kwaliteit, we zijn immers een toneelvereniging! De opbrengsten worden onder andere gebruikt om de contributie voor onze leden laag te houden. Al jarenlang regelt TOS de intocht van Sinterklaas met 25 Pieten in het Sluitersveld in Almelo en levert zij 25 Pieten bij de stadsintocht. Het boeit ieder jaar weer om het spel van Sint en Piet aan te gaan met de kinderen. SINT maakt theater heeft een eigen website: KLIK HIER. Mail: sint@toneelopstelten.nl. Sint-mobiel: 06 - 572 515 64


STRAATTHEATER | MOOR- EN NACHTSPELEN | LOCATIETHEATER
De jongerengroep wordt regelmatig geboekt voor het uitvoeren van moordspelen, nachtspelen, straattheater en locatietheater. Er zijn vele mogelijkheden voor het invullen van bijvoorbeeld een buurtfeest, familiereünie, personeelsfeest enzovoort. Hiervoor kunt u contact opnemen met de begeleider van de jongerengroep (Jos Brummelhuis) per mail: jongerengroep@toneelopstelten.nl.


Speciaal seizoen: TOS bestaat 35 jaar in 2012!
In 2012 heeft TOS gevierd dat de vereniging 35 jaar bestaat. Bijzonder! Met een speciale voorstelling met de drie groepen samen: FanTOSia! Het stuk is met inbreng van de spelers van de jeugd- en jongerengroep geschreven door Jos Brummelhuis. Het is een mooie, humorvolle, maar ook spannende familievoorstelling geworden. Op vrijdag 8, zaterdag 9 en 10 juni 2012 heeft Toneel Op Stelten voorstellingen gegeven, een groot succes! Foto's en meer informatie over deze grote productie is te lezen bij de pagina FanTOSia. Er zijn opnames gemaakt van de voorstelling en uitgebracht op DVD, inclusief beelden en foto's van achter de schermen. De DVD is voor 5 euro per stuk te bestellen via info@toneelopstelten.nl.