Contact en info


REPETEREN 
Elke dinsdag (behalve tijdens vakanties en vrije dagen van de basisschool) repeteren we in de theaterzaal of Kapel van Theater HOF88 in Almelo. Algemene vragen over/voor de vereniging en onze activiteiten? Mail: info@toneelopstelten.nl

 

Ook toneelspelen? Dat kan! Kom eens kijken/meedoen op een dinsdag. Proeflessen zijn geheel vrijblijvend. Wie weet is toneelspelen wel iets voor jou! Er zijn drie leeftijdsgroepen. Neem gerust contact op met de begeleider voor meer informatie. 

 

Kindergroep (7 tot 11 jaar)
repeteert van 17.30 tot 19.00 uur
Contact: Tessa Strijtveen
email: kindergroep@toneelopstelten.nl

Jeugdgroep (11 tot 16 jaar)
repeteert van 19.00 tot 20.30 uur
Contact: Joke Cedee
email: jeugdgroep@toneelopstelten.nl

Jongerengroep (16 tot 22 jaar)
repeteert van 20.30 tot 22.00 uur
Contact: Jos Brummelhuis
email: jongerengroep@toneelopstelten.nl

Adres
Theater HOF88
Elisabethhof 4
7607 ZD Almelo

 

CONTRIBUTIE
Wij willen iedereen vanaf 7 tot 22 jaar de kans geven om toneel te spelen. Geen audities: iedereen is welkom. Voor het geld hoeft u het niet te laten. De contributie bedraagt maar 12 euro per maand! Voor vragen en informatie over contributie, automatische incasso en (opzeggen van) lidmaatschap, mailt u naar: penningmeester@toneelopstelten.nl. Toneel Op Stelten is aangesloten bij het Jeugdfonds Almelo. Het Jeugdfonds Sport&Cultuur kan de contributie te betalen voor mensen die dat om financiële redenen niet zelf kunnen. Zo kan iedereen meedoen!

SINTERKLAAS
Eens per jaar geeft Nederland zich massaal over aan een volksfeest met Sinterklaas die met zijn Zwarte Pieten per stoomboot vanuit Spanje komt. Talrijk zijn de verhalen over de goedheiligman. Toneel Op Stelten helpt Sinterklaas en zijn pieten graag! Al meer dan 25 jaar draagt "SINT maakt theater" bij aan de traditie van het Sint Nicolaasfeest in Almelo en omstreken. Voor bezoek aan huis, vereniging, bedrijf en openbare optochten/optredens: wij helpen u graag. Het boeit ieder jaar weer om het spel van Sint en Piet aan te gaan met de kinderen. SINT maakt theater heeft een eigen website: 
KLIK HIER. Mail: sint@toneelopstelten.nl. Sint-mobiel: 06 - 572 515 64

 


 Een vraag, klacht of opmerking over deze website kunt u mailen naar: webmaster@toneelopstelten.nl