Er was eens... maar dan Anders(en)


Op zaterdag 18 juni speelt de jongerengroep van Toneel Op Stelten (TOS) in theater HOF88 de komische voorstelling “Er was eens… maar dan Anders(en)”. Zes enthousiaste spelers vertolken gezamenlijk 14 rollen, een waar spektakel dat je gezien moet hebben.

 

Met veel humor en een satirische blik wordt er gekeken naar ‘de jeugd van tegenwoordig’. Kinderen zijn de hele dag bezig met hun mobiel of tablet. Traditionele sprookjes met “Ze leefden nog lang en gelukkig” bestaan niet meer. De sprookjesfiguren komen dan ook zonder werk te zitten. Annemarie Andersen (de vrouw van Hans Christian) besluit het roer om te gooien en een film te gaan produceren: Frozen, the movie. Sneeuwwitje en de prins, Doornroosje en Belle doen auditie. Assepoester, Repelsteeltje, Stiefmoeder, Hans van Grietje en het Lelijke Jonge Eendje zijn ook op zoek naar ander werk.

 

Waar ze echter geen rekening mee houden is Tinkelbel. Jaap van de Bonestaak had haar namelijk opgesloten in een kooitje, waaruit ze weet te ontsnappen. Tinkelbel is uit op wraak en zet met haar toverstof iedereen tegen elkaar op. Blijven sprookjes nog bestaan of is dit echt THE END?

 

Kaartverkoop:
De regie is in handen van Jos Brummelhuis. Aanvang 20.15 uur. Kaarten à € 7,50 zijn te reserveren bij HOF88 (0546-850264), via jongerengroep@toneelopstelten.nl of vanaf een uur voor de voorstelling aan de kassa.