35 jaar: In seizoen 2011-2012 hebben de kinder-, jeugd- en jongerengroep samen de boel weer eens flink op stelten gezet. TOS bestaat inmiddels ruim 35 jaar. Speciaal daarom zijn de 46 leden (7 t/m 24 jaar) samen de uitdaging aangegaan en is er hard gewerkt aan een mooie, gemeenschappelijke, spetterende en betoverende familievoorstelling voor alle leeftijden: FanTOSia! De voorstelling is gespeeld in Theater HOF 88 op:

  • vrijdag 8 juni
  • zaterdag 9 juni 
  • zondag 10 juni 

Inhoud: Het valt niet mee voor de brugklassers en ouderejaars op het TOS-college. Iedereen is tegen hen en ze worden door niemand serieus genomen. De basisschoolkinderen lijken echter een onbezorgd leventje te hebben.

 

Maar dan gebeurt er iets bijzonders: midden in een ruzie 'waaien' vijf jongeren ineens weg. Ze komen terecht in FanTOSia, een fantasie-rijk met een Keizer, een Keizerin en een Raadsheer.

 

De drie volkeren van FanTOSia lijden onder verschillende plagen. In Aquaria hebben ze last van droogte, in Volière heerst er windstilte en in Wallabie wordt het steeds killer. De Vijf jongeren krijgen de opdracht om de problemen in FanTOSia op te lossen en 3 schatten te verzamelen. Tijdens hun bizarre en spannende tocht lijkt het wel of ze steeds meer bekenden tegen komen. Dat kan natuurlijk alleen in FanTOSia...!

 

Spelers: Anika, Lotte, Isjah, Luka, Veroniek, Jasmijn, Sanne L, Isabelle, Kimberly, Michael, Sanne J, Tess, Yentl, Misha, Jelle, Maria, Sophie, Indy, Arijana, Marlon, leon, Martina, Nathanja, Maren, Eva, Lisa, Myrthe, Danique, Julia, Thirza, Joost, Welsey, Linsey, Martijn, Ruth, Sarah, Tess H, Kirsten, Jolieke, Yorben, Wendy, Emily, Iris, Eline, Bart en Ronald.

 

Schmink, kostuum & begeleiding: Tessa Strijtveen, Arie & Ine Molenaar, Linda Oosting, Judith Staal, Hanneke Riesmeyer, Bjorn Analbers.

 

Film: Chris Knippers 

 

Muziek: Karl Blend  

 

Decor: Dirk-Maarten Storm van Leeuwen

 

Productie: JosBrum            

 

Script & Regie: Jos Brummelhuis